ISO CERTIFIKATI.

Često tvrtke naglašavaju važnost posjedovanja tih certifikata, ali mnogim korisnicima usluga nije u potpunosti jasno što za njih to znači.

ISO9001 certifikat je dokaz da je tvrtka procesno i općenito organizacijski visoko profesionalno strukturirana, te da u potpunosti ovladava svim standardima i aspektima usluga koje nudi.

U našem slučaju to znači da svi sudionici procesa, infrastruktura te procesi sami zadovoljavaju visoke standardne poslovanja definirane na europskom i svjetskom nivou.

Sam proces dobivanja navedenog certifikata nije nimalo jednostavan, potrebna je stručnost, znanje i iskustvo, te je isto mjereno strogim inicijalnim i povremenim  nadzorom ovlaštenih tvrtki za certificiranje.

ISO14001 certifikat također je dokaz da smo svjesni uloge u društvu, a kroz prizmu ekološke svijesti našeg mogućeg utjecaja na klimatske promjene i onečišćenje okoliša. Stoga smo propisali jasne standarde poslovanja kroz vozni park prema visokim Euro 6 standardima, zbrinjavanje otpada i općenito ugljičnog otiska našeg poslovanja na planet Zemlju.

Integralog i Jetex Express timovi naporno su radili na stjecanju navedenih certifikata, stoga ih s ponosom i zadovoljstvom ističemo kao dio našeg poslovanja, a ne kao marketinški alat.

ISO-certifikati-jetex
ISO-certifikati-jetex