ZAŠTO HITNA GRADSKA DOSTAVA?

Imate paket ili pošiljku koja u roku od 90 minuta treba biti na drugom kraju grada? Evo nekih od razloga zašto angažirati nas…

  • Radno vrijeme – od 7:00 do 18:00h
  • Otpornost – na nepovoljne vremenske uvjete.
  • Pristupačnost – mogućnost narudžbe telefonom, e-mailom ili putem online obrasca.
  • Brzina – u praksi smo u 98% slučajeva brži od zadanog vremenskog roka.

NAPLATA

PRIVATNE OSOBE – plaćanje u gotovini (novčanicama) prilikom predaje pošiljke. Izdajemo fiskalni račun.

POSLOVNI KORISNICI – plaćanje u gotovini (novčanicama) prilikom predaje pošiljke. Uz sklapanje ugovora o suradnji nudimo odgodu plaćanja do 30 dana i povoljnije uvjete plaćanja.

Jetex usluga HITNA GRADSKA DOSTAVA trenutno je dostupna u gradu Zagrebu i okolici, Krapinsko – zagorskoj županiji, te Međimurskoj i Varaždinskoj županiji. Uskoro će biti dostupna i u sljedećim gradovima: Split, Zadar, Rijeka, Pula i Osijek.

Jetex cjenik usluga - hitna gradska dostava

SPECIFIKACIJA ZONA.

Pošiljke do 2kg prevozimo mopedom. Pošiljke do 30kg prevozimo automobilom. Svaki dodatni kg naplaćujemo dodatno 1.00kn. Slanje skenirane potvrde o dostavi naplaćujemo 5kn.

Cijene istaknute u cjeniku su bez pdv-a. Cjenik je važeći od 01.09.2022.

ISKORISTITE POSEBNE POGODNOSTI ZA POSLOVNE KORISNIKE
Ostvarite popuste na količinu poslanih pošiljki, te plaćajte uz odgodu do 30 dana..

KONTAKTIRAJTE NAS

O USLUZI.

Jetex HGD ( Hitna gradska dostava ) je nastala kao odgovor na sve veću potrebu privatnih i pravnih osoba za dostavu pošiljaka i paketa u najkraćem mogućem roku uz prihvatljivi trošak. U današnjem užurbanom ritmu urbanih sredina vrijeme je postalo iznimno vrijedan resurs, a pogotovo za poslovne korisnike. Danas je brza dostava često nezamjenjiva i iznimno bitan dio poslovanja velikog broja poslovnih korisnika, a u zadnje vrijeme i privatnih osoba.

Naše usluge posebice koriste : medicinske ustanove, privatne ordinacije, odvjetnički i javnobilježnički uredi, marketinške tvrtke i drugi.

Danas je općeprihvaćena činjenica da trošak same dostave u vlastitom aranžmanu nadmašuje trošak velike većine dostavnih službi, a uzimajući u obzir ključan faktor – trošak vremena.  Koliko bi samo vremena izgubili vozeći se automobilom i tražeći parking, te koliko ste korisnih stvari za to vrijeme mogli napraviti?

Zato je tu usluga Jetex hitne gradske dostave gdje će profesionalni i ljubazni djelatnici Jetex tima zaprimiti vaše zahtjeve, te ih ispuniti u najkraćem mogućem roku po pristupačnoj i korektnoj cijeni.

Sva naša vozila, skuteri i automobili, su visokog nivoa i zadovoljavaju sve tehničke i zakonske uvjete. Naši dostavljači su iskusni i provjereni profesionalci koji svojim pristupom i proaktivnošću daju dodanu vrijednost samoj usluzi.

Jetex Express - hitna gradska dostava