ISPORUKA ISTI DAN.

Jetex SDD (Same Day Delivery – dostava isti dan) skrojena je po mjeri poslovnih korisnika koji su snažno orijentirani prema svojim kupcima i krajnjim korisnicima, te im žele pružiti dostavu željenog proizvoda u najkraćem mogućem roku, a to je isti dan.

  • Isporuka isti dan – pošiljke preuzete do 16:00h kod vas dostavljamo im isti dan do 20:00h.
  • Feedback – dajemo povratnu sistemsku informaciju o izvršenoj dostavi i po potrebi dostavljamo idući radni dan ovjerenu prateću dokumentaciju.
  • Ljubazno osoblje – naši dostavljači iskusni su i provjereni profesionalci koji svojim pristupom i proaktivnošću daju dodanu vrijednost samoj usluzi.
  • Sigurnost i kvaliteta – sva naša vozila (skuteri, manja i veća dostavna vozila) visokog su nivoa, te zadovoljavaju sve tehničke i zakonske uvjete.

O USLUZI.

Jetex SDD (Same Day Delivery – isporuka isti dan ) prepoznalismo kao uslugu poslovnim korisnicima koji su snažno orijentirani prema svojim kupcima, te im žele pružiti dostavu željenog proizvoda u najkraćem mogućem roku, a to je isti dan. Zapitajte se i sami – koliko često ste naručili neki proizvod i željeli ga odmah imati, ali nije bilo mogućnosti dostave prije strogo definiranih rokova?

Naša usluga posebice je prilagođena za web trgovine, pružatelje telekomunikacijskih usluga, distributere auto dijelova i druge. Na osnovu stečenih znanja i iskustva, naš projektni tim zajedno s vama osmišljava najbolji mogući proces i cijene usluge, te implementira u kratkom roku.

Primjerice, sve ono što su vaši kupci naručili taj dan do 16:00h mi vršimo prikup tih pošiljaka kod vas i dostavljamo im isti dan do 20:00h, te dajemo povratnu sistemsku informaciju o izvršenoj dostavi i po potrebi vam,  idući radni dan, dostavljamo ovjerenu prateću dokumentaciju.

Sva naša vozila – skuteri, manja i veća dostavna vozila – su visokog nivoa, zadovoljavaju sve tehničke i zakonske uvjete. Naši dostavljači su iskusni i provjereni profesionalci koji svojim pristupom i proaktivnošću daju dodanu vrijednost samoj usluzi.

Ako ovu uslugu prepoznajete kao dodanu vrijednost vašem poslovanju i odnosu s krajnjim korisnicima, naš projektni tim sa zadovoljstvom stoji na raspolaganju za sve vaše upite i potrebe.

same-day-delivery