MEĐUNARODNI PRIJEVOZ.

INTEGRALOG svojim višegodišnjim iskustvom u području organiziranja transporta kotira vrlo visoko, poglavito u segmentu zadovoljstva klijenata. Za svoje klijente ugovaramo konkurentne tržišne cijene transporta s najoptimalnijim tranzitnim vremenom.

  • Visoki standardi – postižemo ih koristeći moderne kamione / kombije.
  • Specijalni transport – također organiziramo specijalne izvangabaritne transporte.
  • Brzina reakcije – na Vaše upite odgovaramo unutar 150 minuta s mogućnošću i cijenom.
  • Lokacija isporuka – organizaciju transporta roba vršimo na području Zapadne i Istočne Europe kao i Rusije. 

O USLUZI.

INTEGRALOG svojim višegodišnjim iskustvom u području organiziranja transporta kotira vrlo visoko, poglavito u segmentu zadovoljstva klijenata.
U svom poslovanju koristimo vlastiti vozni park, kao i ugovornu suradnju s mnogobrojnim renomiranim tuzemnim i inozemnim partnerima. Takvim načinom rada INTEGRALOG za svoje klijente ugovara konkurentne tržišne cijene transporta s najoptimalnijim tranzitnim vremenom.  Ukratko rečeno mi ćemo preuzeti, transportirati i isporučiti Vašu robu u najkraćem mogućem vremenu, po najboljoj mogućoj cijeni.

Visoke standarde postižemo koristeći moderne kamione / kombije:
Avia 6,00m/2,6m, 15 Europaleta /5t
Standard  13,60m/2,7m, 33 Euro paleta /26 UK paleta / 24t / ADR / Termo režim / 90 m3
Mega  13,6m/3.0m, 33 Europaleta / 26 UK paleta / 24 t / ADR / 100 m3
Jumbo 15,00m/3,0m, 38 Europaleta / 30 UK paleta / 24t / ADR / 110 m3
Hub prijevoz 20 ft i 4ft kontejnera
Kombi
Također organiziramo specijalne izvangabaritne transporte.

Današnje uspješno poslovanje uvjetovano je brzim donošenjem odluka i brzim reakcijama, pa tako i mi kako bi doprinijeli Vašoj uspješnosti,  na Vaše upite odgovaramo unutar 150 minuta s mogućnošću i cijenom. Organizaciju transporta roba vršimo na području Zapadne i Istočne Europe kao i Rusije.

Fokus INTEGRALOG djelovanja u području transporta je na djelomičnim i kompletnim direktnim utovarima. Ako se pokaže potreba, u mogućnosti smo prilagoditi implementacijske elemente specijalnim zahtjevima klijenta.

Također ako još nemate potrebe za transportom roba, a imate neka pitanja koja se tiču i transporta, slobodno se obratite našem timu koji će Vam drage volje pomoći svojim savjetom i preporukom kako bi pronašli najbolje rješenje za svoje poslovanje

medjunarodni-prijevoz-jetex