VILIČARIST komisioner ( m/ž) – više izvršitelja

  • Mjesto rada:  Zagreb – Žitnjak / Velika Gorica
  • Početak rada:   ožujak 2022.
  • Vrsta zaposlenja: puno radno vrijeme, prijepodnevna smjena, na određeno vrijeme s mogućnošću zapošljvanja na neodređeno

Opis radnog mjesta:
– organizacija i nadzor logističkog poslovanja Klijenta
– zaprimanje zahtjeva Klijenata i davanje naloga skladištu
– evidentiranje svih odrađenih logističkih usluga za Klijenta
– pružanje podrške Klijentu, upravljanje podacima, rješavanje reklamacija i dodatnih zahtjeva Klijenta

Uvjeti: 

NKV,SSS; minimalno 1 godine iskustva u skladištu i procesima skladišne manipulacije te će u daljnji proces selekcije biti pozvani isključivo kandidati koji zadovoljavaju ove uvjete, poželjno radno iskustvo u skladištu ili na sličnim poslovima.

  • Poželjno: motiviranost i sistematiziranost, kao i pozitivan stav, osnovna informatička pismenost, dozvola i iskustvo za rad sa skladišnim strojevima (regalni i komisioni viličari )
  • Idealan kandidat svojim pristupom i radnim navikama uspješno izvršava radne zadatke i aktivno sudjeluje u svim procesima. Odgovoran je i iskren u radnoj sredini. Tolerantna osoba koja poštuje kolege. Stalno unapređuje svoja znanja.
  • Nudimo Vam mogućnost napredovanja, kontinuiranog usavršavanja i praćenja Vašeg razvoja; rad sa dinamičnim timom; zaštitu Vašeg dostojanstva i svih ljudskih i radnih prava. Redovna i dodatna primanja kroz bonusnu politiku odnosno nagrađivanje iznadprosječnih rezultata.

Vašu proaktivnost prepoznajemo i nagrađujemo!

Svoju molbu i životopis pošaljite nam do 06.03.2022.g. na mail adresu: hr@jetex.hr

U daljnji proces selekcije pozvat ćemo isključivo kandidate koji zadovoljavaju sve tražene uvjete!